5 dôvodov, prečo potrebujete detský stan TeePee pre vaše dieťa

5 dôvodov, prečo potrebujete aj vy detský stan teepee

 

Všetci vieme, že deti milujú domček na hranie a tým pádom je detský stan TeePee pre vaše dieťa ten najlepší výber. Okrem toho, že ho vaše deti budú milovať, existuje veľa výhod a použitia detských teepee stanov (indiánsky stan). Tu zdôrazníme niekoľko použití a prečo si myslíme, že vy ako rodič budete milovať teepee stan rovnako ako vaše deti! Tento príspevok vám prináša spoločnosť Tee-Pee.sk. 

 215_detsky-teepee-stan-coffee-dots

Ako dieťa ste mali určite špeciálny domček na hranie? Či už to bola pevnosť alebo dom na strome alebo stan z deky, ktorý ste si postavili cez rôzny nábytok. Pevne veríme, že ste ho milovali a užívali ste si v ňom hranie. Či už by ste mohli pomenovať všetky veci, ktoré sa vám na ňom páčili, alebo na aké účely to slúžilo, vsadíme sa, že to jednoducho prináša pozitívne spomienky. V skutočnosti existuje veľa spôsobov, ako je možné využiť stan Teepee detský stan pre deti a ponúka rodičom aj deťom mnoho výhod.

 

1. Čítací kútik

 

Detský stan TeePee tvorí pre vaše dieťa vynikajúci čitateľský kútik. Je mimoriadne zábavné a náučné získať hromadu kníh a ísť ich skúmať vo vlastnom špeciálnom priestore ako je indiánsky stan. Môže ponúknuť ďalšiu formu zábavy pre vaše dieťa, ktoré radi čítajú.

 

2. Predstierajte hru

 

Dom pre detské hry všeobecne ponúka skvelú príležitosť na predstieranie hry a povzbudzovanie detí, aby využívali svoju fantáziu . Deti milujú predstierať, že majú svoj vlastný dom a predstaviť si, že sú sebestačné. Okrem toho detský stan Teepee dáva deťom im úplne nové prostredie, kde môžu tráviť svoj čas. Môžu predstierať, že sú v divočine a precvičiť si svoje schopnosti prežitia. Deti môžu predstierať, že si vybudujú skrýšu alebo sa hrajú, akoby boli na divokom západe.

 

3. Hranie rolí a sociálne zručnosti

 

Stan môže inšpirovať vaše dieťa na hranie rôznych rolí, ktoré pomáhajú povzbudiť vaše deti, aby sa stali samostatnejšie a sebaistejšie. Deti môžu hrať rolu pri zriaďovaní herní, pri varení, pri hraní sa na policajta, lekára a podobne. Samo osebe tieto aktivity môžu viac predstierať hru so súrodencami alebo priateľmi, ktoré si precvičia svoje sociálne zručnosti. Deti sa naučia zdieľať , určovať hranice, dodržiavať pravidlá, rokovať a postaviť sa sami za seba.

 

 

4. Hra vonku

 

Stan môže byť postavený v interiéri alebo exteriéri, samozrejme keď to počasie dovoľuje. Tým pádom je stan užitočný spôsob, ako sa hrať vonku. Stan môže motivovať vaše dieťa, aby sa chodilo hrať vonku a zároveň poskytuje tieň pred slnkom alebo úkryt pred jemným vetrom. Môžete dieťaťu spríjemniť hranie vonku a zároveň im vybudovať skvelé útočisko. Vonkajšie hry majú tendenciu povzbudzovať aktívnejšiu fyzickú hru. Deti sa môžu hrať a detský stan môže byť základňou, kde si odpočinú medzi svojimi vonkajšími hrami .

 

5. Ich osobný priestor a bezpečie

 

Ďalším využitím pre detský stan je ponúknuť im priestor, ktorý podľa ich názoru je ich malým ústupom od sveta. Stan TeePee , ktorý je určený pre deti môže slúžiť ako vlastný únik pred okolím. Poskytuje skvelú základňu pre ich neštruktúrovanú hru .

 

 581_detsky-teepee-stan-s-volanikmi-kvetinovy

Myslíte si, že by vaše dieťa malo rado teepee stan? Vedeli ste, že detský stan teepee má toľko výhod?

Najdete nás i na MALL.SK