Ako vybrať detský suchý bazén s loptičkami

Boli ste s deťmi v hracom centre a stalo sa Vám to isté, čo množstvu mamičiek? Dieťa si obľúbilo hrací suchý bazén s loptičkami natoľko, že ste ho z neho nemohla dostať von? Nám sa stalo to isté a tak sme si povedali, že by sme mohli deťom taký detský bazén zohnať do izbičky. Zistili sme ale, že to nie je zase tak jednoduché a preto sa chceme s Vami podeliť o niekoľko rád, ako taký bazén vyberať.

 

Suchý bazén s guličkami pre vaše dieťa

Suché bazény s loptičkami môžete kúpiť už aj pre maličké deti prakticky už od narodenia alebo aj pre väčšie deti, ktoré už samostatne sedia, prípadne už vedia samé stáť (cca od 12 mesiacov). Malé suché bazény sú často riešené ako hracie deky s okrajmi, ktoré je možno zdvihnúť a vytvoriť tak bazén s loptičkami + ohrádku pre malé deti. Táto možnosť je výhodná, ak kupujete hraciu deku pre miminko - za minimálny príplatok. Nevýhodou je, že dieťa z takého bazéna rýchlo vyrastie. Tieto prevedenia sa zháňajú veľmi ťažko, preto sme našli niečo čo by mohlo zaujať každého a priradili sme to do našej ponuky.

suchy bazen s gulickami matovy

Pri väčšom suchom bazéne si dajte pozor na spracovanie

Pokiaľ chcete klasický suchý bazén s loptičkami na hranie, potom sú na trhu rôzne varianty. Určite by sme si dávali veľký pozor na spracovanie a materiál, z ktorého je bazén vyrobený, pretože sme narazili aj na štvorcové, alebo obdĺžnikové modely z tvrdého materiálu s rohmi, o ktorej by sa dieťa mohlo zraniť. Určite by som preto volila guľaté prevedenie buď z pevnejšej peny alebo nafukovacie. Nám osobne sa veľmi páčili suché detské bazény. Bazén je šitý výlučne z mäkkého materiálu Minky, ktorý si vaše dieťa zamiluje. Minky látka je polyesterový plyš s pretlačenými guličkami alebo pásikmi. Minky látka je vhodná na deky, hračky, podušky, perinky, oblečenie a podobne.Vďaka odnímateľnej obliečke ho môžete prať. Veľkou výhodu je, že takýto hrací bazén je mäkký a dieťa sa tak o neho nemôže zraniť. Poskytuje nielen skvelú zábavu pre vaše dieťa, ale podporuje aj jeho rozvojový proces. Vďaka stimulácii zmyslov zraku a hmatu je veľmi nápomocný v procese vývoja dieťaťa.

 

Najdete nás i na MALL.SK