Teepee stany s volánikmi

Naše stany s volánikmi budú pasovať každej princeznej do izby. Hlavne kvôli ich rozprávkovému vstupu. Vstup lamujú volániky a vytvárajú tak vstup ako do komnaty pre princeznú. A vaša princezná bude môcť mať vo svojom kráľovstve svoju vlastnú komnatu kde sa bude cítiť ako ta najkrajšia princezná.

 

Čo sú volániky?

Pri šití a krajčírstve je volánikom, riasením alebo kožušinou pruh látky, čipky alebo pásky, ktorý je na jednom okraji pevne zviazaný alebo nariasený a na ktorý sa ako forma ozdoby nanáša odev, posteľná bielizeň alebo iný textil.

volánik Teepee

Volánik je zvláštny typ manipulácie s látkou, ktorá vytvára podobný vzhľad, ale s menším objemom. Tento termín pochádza z predchádzajúcich výrazov frounce alebo fronce. Vlnitý efekt sa dosiahne bez nahromadenia alebo nariasenia nastrihaním zakriveného pruhu látky a nanesením vnútorného alebo kratšieho okraja na odev. Hĺbka krivky, ako aj šírka tkaniny určujú hĺbku volániku.

Volániky môžu byť rôznych veľkostí a v dnešnej dobe na volániky poukazujú mnohý módny a interiéroví návrhári ako na niečo nezvyčajné, výnimočné čo osvieži detskú izbu vášmu dieťaťu. Návrhári hovoria o volánikoch ako o niečom nepriehľadnuteľnom a výnimočnom. Hlavne kvôli ich nezvyčajnosti.

Máte aj vy záujem o Teepee s volánikmi?

Navštívte náš e-shop tee-pee.sk a nakupujte už dnes!



Najdete nás i na MALL.SK